Skive Kommune udgiver kogebog med opskrifter for den mad, der blev serveret, da regent-parret gæstede Limfjordsbyen
20. OKT 2008 7.40
SKIVE: Lørdag kunne skibonitterne ganske gratis smage på godbidder fra den royale frokost, som regentparret fik serveret, da de sidste efterår besøgte Skive.
Det skete for at fejre udgivelsen af kogebogen ’Majestætiske Retter’.
Menuen bestod blandt andet af: Koriandergravad oksefilet, Svinekæber i øl og Limfjordens bouillabaisse.
- Allerede da vi planlagde frokosten til regentparrets besøg, var det vores mål at skabe en unik gastronomisk oplevelse for regentparret. Som inspiration tog vi udgangspunkt i ét af Skives nationalt kendte vartegn – Skives 11 stjerner – de smukke rundkørsler udført af Jacob Jensen Design, der pryder indfaldsvejene til Skive,” udtaler kommunaldirektør Per Mathiasen. Han fortsætter: ”Da vi sammen med fire lokale kokke lagde mange kræfter i at kreere denne menu for regentparret, var det fra start også planen efterfølgende at udgive en kogebog, siger kommunaldirektør Per Mathiasen.
Fokus på egnen
- Når vi fra kommunal side har valgt at investere kræfter i et sådan projekt som kogebogen, så skyldes det et ønske om på utraditionel vis at markedsføre egnen ved at sætte fokus på nogle af de fortræffeligheder Skiveegnen kan byde på inden for gode fødevareproducenter og deres råvarer. Trenden indenfor markedsføring er, at folk ikke kun læser og ser, men ønsker en oplevelse, hvor der tales til alle sanser.
Kogebogen er opstået i et tæt samarbejde med de 4 lokale kokke, Claus Engmann, Højslev Kro, Jakob Nielsen, Restaurant Barbaras, Mogens Heegaard, La Fleur og Ulrik Møller Jensen, Fur Bryghus og afdelingen for Kultur & markedsføring, hvor kommunikations-konsulenterne Lis Hansen og Hanne Torp Brodersen har varetaget projektstyringen og forfattet teksterne til bogen.
Det skete for at fejre udgivelsen af kogebogen ’Majestætiske Retter’.
Menuen bestod blandt andet af: Koriandergravad oksefilet, Svinekæber i øl og Limfjordens bouillabaisse.
- Allerede da vi planlagde frokosten til regentparrets besøg, var det vores mål at skabe en unik gastronomisk oplevelse for regentparret. Som inspiration tog vi udgangspunkt i ét af Skives nationalt kendte vartegn – Skives 11 stjerner – de smukke rundkørsler udført af Jacob Jensen Design, der pryder indfaldsvejene til Skive,” udtaler kommunaldirektør Per Mathiasen. Han fortsætter: ”Da vi sammen med fire lokale kokke lagde mange kræfter i at kreere denne menu for regentparret, var det fra start også planen efterfølgende at udgive en kogebog, siger kommunaldirektør Per Mathiasen.
Fokus på egnen
- Når vi fra kommunal side har valgt at investere kræfter i et sådan projekt som kogebogen, så skyldes det et ønske om på utraditionel vis at markedsføre egnen ved at sætte fokus på nogle af de fortræffeligheder Skiveegnen kan byde på inden for gode fødevareproducenter og deres råvarer. Trenden indenfor markedsføring er, at folk ikke kun læser og ser, men ønsker en oplevelse, hvor der tales til alle sanser.
Kogebogen er opstået i et tæt samarbejde med de 4 lokale kokke, Claus Engmann, Højslev Kro, Jakob Nielsen, Restaurant Barbaras, Mogens Heegaard, La Fleur og Ulrik Møller Jensen, Fur Bryghus og afdelingen for Kultur & markedsføring, hvor kommunikations-konsulenterne Lis Hansen og Hanne Torp Brodersen har varetaget projektstyringen og forfattet teksterne til bogen.
Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens §11 b og DSM-direktivets artikel 4.
Kunder med IP-aftale/Storkundeaftaler må kun dele DK Nyts artikler internt til brug for behandling af konkrete sager. Ved deling af konkrete sager forstås journalisering, arkivering eller lignende.
Kunder med personligt abonnement/login må ikke dele DK Nyts artikler med personer, der ikke selv har et personligt abonnement på DK Nyt
Afvigelse af ovenstående kræver skriftlig tilsagn fra DK Medier.